Ples sa svilama

Posted on Posted in Uncategorized

Prošlo je poviše dugo vremena od zadnjeg sessiona zanemarujući staru strast prema hobiju što ledi trenutke i pretvara ih u vječnost.
Nevjerojatno koliko malo toga treba da se nešto organizira i napravi, ali ne mi moramo biti lijeni, zadrti ne važnim pitanjima i glupostima koje nazivamo “obvezama”
te iziskujemo oprost što se nismo našli/napravili. Otkako sam u Puli život mi je krenio sa mrtve točke, uspostavio sam mrežu ljudi, putovanja ali i faksa.
Moram priznat da mi fali pisanje i slikanje, šta sve propuštaš kad se čovjek ne organizira i dnevno ne piše planove u neku malu teku.
Problem je što se danas ne mičemo, propuštamo interakciju s vanjskim svijetom i smiješkom prolaznika. Više se ne pišu planovi pišu se poruke i slikaju se kave, postajemo sve
više nomadi i lagano idemo u rikverc. Barem da se zacrta jedna stavka što ćemo sutra napravit pod muss i dan nije uzalud izblijedio. Da nešto barem ima smisla ako uopće i postojimo.
Session je napravljen u tvrđavi Punta Christo. Tvrđava Punta Christo sagrađena je sredinom 19. stoljeća na istoimenom poluotoku u blizini Štinjana.
Zahvaljujući grupi entuzijasta iz udruge Punta Christo i Seasplash ova napuštena i
zapuštena tvrđava je godinama čišćena i uređena, te se u njoj preko ljeta odvijaju brojni društveni, kulturni i zabavni programi, koncerti,
festivali (Seasplash, Outlook, Dimensions, Slurp), izložbe, programi za djecu i mlade, radionice, predstave, performansi i slično. Nakon traženja oko forte našli smo spot
i ostala je priča na uhvaćenim trenucima…

 

 

 

Kako je to izgledalo :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *